Ki vehet részt a programban?

A mymoodpro programot kizárólag pszichiáter szakorovos által diganosztizált enyhe és középsúlyos depressziós (szakkifejezéssel: unipoláris affektív zavarral diagnosztizált) betegek speciális igényeire és gyógyulásának támogatására dolgoztuk ki, így csak és kizárólag ezen diagnózissal rendelkező felnőttek vehetik igénybe.

A programba kétféle módon lehet jelentkezni.

1. Rendelkezik diagnózissal

Amennyiben Ön rendelkezik 30 napnál nem régebbi, depressziót igazoló orvosi diagnózissal, az első munkafüzet megrendelésével azonnal megkezdheti a kilenc hónapig tartó személyre szabott kezelési programot. A program során a fizetés havonta történik. A program havi díja 9990 Ft.

Webáruház – a program megrendelése

2. Nem rendelkezik diagnózissal

Amennyiben valószínűsíti, hogy depresszióban szenved, és nem rendelkezik orvosi diagnózissal, a program első hónapját ekkor is el tudja kezdeni. Meg tudja rendelni az első munkafüzetet, és egészségmenedzser munkatársunkkal a depresszió betegségről és a kezelés jellegzetességeiről fog beszélni. Emellett szakorvosi vizsgálatra fogja Önt irányítani, és annak eredményétől függ a program folyatása. Amennyibe enyhe vagy középsúlyos depresszió a diagnózis, szakkifejezéssel unipoláris affektív zavar, diagnózisának dokumentumának hozzánk történő beérkezésétől kezdve a személyre szabott kezelés programra térhet át. A program havi díja 9990 Ft.

Webáruház – a program megrendelése

mymoodpro - Társ a gyógyulás útján!