Nagy Beáta Magda

Nagy Beáta Magda, felnőtt klinikai szakpszichológus és szociológus vagyok. 2002 óta dolgozom pszichológusként, szakvizsgámat 2007-ben szereztem. Az elmúlt évek során a pszichológiai szakszolgáltatások több szegmensében szereztem tapasztalatokat. Ennek megfelelően dolgoztam és dolgozom bentlakásos szociális intézményben, alacsony küszöbű pszichiátriai ellátóhelyen, ambuláns magánrendelőben, kórházi osztályon és egyetemi tanszéken is. A pszichoterápiák terén egyéni, pár- és csoportterápiákkal is foglalkozom. A pszichoterápiás módszerek közül elsősorban kognitív viselkedésterápiás szemlélettel és eszközökkel dolgozom, emellett az adott problémának és a kliens igényeinek megfelelően pszichoanalitikusan orientált feltáró pszichoterápiákat, családorientált egyéni terápiákat, szupportív terápiákat is vezetek. Jelentős gyakorlatot szereztem a különféle pszichiátriai megbetegedések pszichoterápiás kezelésében, különösen a szorongásos zavarok különböző formái, depresszió, poszttraumás stressz zavar, evészavarok, kényszerbetegség területén.

Péntek Rita

Péntek Rita vagyok, gyógypedagógus és egészségfejlesztő-mentálhigiénikus. 1990-ben kaptam meg a diplomámat, 12 éven át pszichiátriai gondozóban dolgoztam. Nagyon fontos dolgokat tanultam azoktól az emberektől, akik megosztották velem életük örömeit, nehézségeit. Megtisztelő, hogy elfogadták segítségemet. Élmény megismerkedni önmagunkkal, és elkezdeni a saját életünket élni. Mottóm: „Minden ugyanaz, csak másképpen.”

Szabolics Mónika

Általános iskolás koromban testnevelés tagozaton kiváló pedagógusok és edzők szeretették meg velem a sportolást, ennek hatására felsőfokú tanulmányaimat is ilyen irányba folytattam. A Semmelweis Egyetem Testnevelési- és Sporttudományi Karán végeztem testnevelő tanár, gyógytestnevelő, edző, egészségfejlesztő szakokon. A diploma megszerzése után egy életmódváltásra szakosodott egészségközpontban helyezkedtem el. Hogy hatékonyabban tudjam segíteni vendégeim életmódváltását , továbbképeztem magam, coachnak tanultam. Így mára egy személyben tudom edzeni ügyfeleim testét és lelkét.
Munkám során szemem előtt a jó közérzet, azaz a wellbeing érzés megteremtése lebeg. Célom, hogy ügyfeleimmel megtaláljuk azt az utat, amely az egészségüket hosszútávon szolgálja és amelyen jól is érzik magukat. A tartós és eredményes változásokhoz is itt kell lerakni a megfelelő alapokat.
Egészségmenedzserként feladatom, hogy támogassam Önt egészségterve elkészítésében. Tűzzünk ki megvalósítható egészségcélokat és készítsünk hozzá az Ön élethelyzetéhez és lehetőségeihez igazodó, reális és teljesíthető tervet. Felelősségvállalásra és cselekvésre fogom ösztönözni. Emellett bizalommal fordulhat hozzám az egészséges életmóddal kapcsolatos kérdéseivel is. Szerteágazó szakmai ismereteim lehetővé teszik, hogy iránymutatást adjak, javaslatokat tegyek, segítsek eligazodni a témában napvilágot látott információk tengerében. Minden eszközt felkínálok, ami a sikerhez szükséges, de az útján csak támogatója lehetek, végigjárni Önnek kell!

Koday Zsuzsanna

„Minél többet gondolkodom rajta, annál inkább érzem, hogy semmi sincs, amiben több művészet lenne, mint szeretni az embereket." Vincent Van Gogh

Koday Zsuzsanna vagyok, pszichológus, klinikai szakpszichológus jelölt.
2011-ben lettem pszichológus, a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szereztem diplomát, igazságügyi és klinikai programon. Egyetemi éveim alatt ismerkedtem meg a resztoratív, azaz helyreállító igazságszolgáltatással, ami erőteljes személetformáló hatással volt rám. Úgy gondolom, ez az egyik meghatározó sajátélményem arról, mit is jelent szempontot-nézőpontot váltani. A Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás egyesületnél képződtem autogén tréning módszerében, majd rövid élményterápiás sajátélmény után jungi analitikus önismeretbe kezdtem, amely jelenleg is tart. Jungi analízisben szeretnék módszerspecifikus képzettséget szerezni. Munkám során sokat dolgozom krízisben lévőkkel, hangulatzavarral, szorongással, személyiségzavarral és addiktológiai problémákkal küzdőkkel, ehhez kapcsolódóan Áttétel Fókuszú Pszichoterápiás módszerben is képződöm, valamint sokat inspirálódom a 12 lépéses programokból. Érdeklődöm a mese- és művészetterápiák iránt, szabadidőmben szívesen alkotok, főleg festek.

Szakértői Blog